De VSZ op de beurs in Heumen, 2012.

Zaterdag 10 maart is een delegatie van regio Noord Oost, te weten Cees Sweere, Joop Rosie, Arjin Vette en Dick Vermeulen, op uitnodiging van onze collegaspoorders van de MBS (Maasbuurtspoor te Gennep) naar de treinenbeurs in Heumen afgereisd.
De MBS hield daar een handelsbeurs en wij waren gevraagd om deze beurs op te vrolijken met een stukje Zwitsers spoor. Daarbij hebben wij ook de gelegenheid gekregen om onze vereniging te promoten en Cees en Joop hebben met handel gestaan.


Wij hadden de modules van station Seewis Valzeina opgesteld. Dit was geen grote inbreng: maar drie modules.

We konden alleen maar op en neer rijden maar toch was de belangstelling groot en kregen we veel positieve reacties. Hiermee is weer bewezen dat de inbreng niet perse groot hoeft te zijn.


Arjin is druk doende geweest met informatie geven (hele gesprekken) over onze vereniging, waarbij verschillende personen aangaven een keer op de clubavond aanwezig te willen zijn (nieuwe leden ?).


Veel bezoekers bleken erg geïnteresseerd (groot en klein) in het Zwitserse spoor; er is veel over gepraat.


De beurs trok ongeveer 400 bezoekers. Wij zijn zeer tevreden met de belangstelling voor onze baan en met hetgeen verkocht is. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.


Dick heeft zich over de baan ontfermd en de hele dag op en neer gereden; andere leden van de regio die kwamen kijken hebben dit ondersteund.


Cees en Joop hebben naar tevredenheid verkocht en natuurlijk ook de club gepromoot.